fredag 13 maj 2016

Blommig Fredag - Min vårfavorit

Just denna vår är det denna pallkrage med Tulpaner.
Denna pallkrage har funnits några år. Har haft svårt att få till någonting här. Provat lite olika alternativ men platsen har inte sol så många timmar.

När jag i höstas sprang på Tulpanlökar på rea så kom jag på denna strålande idé. Påsarna var med blandade färger, som synes.

Men.
När dessa blommat över står jag ju här igen med en tråkig och tom pallkrage resten av sommaren. Det är ju svårt att gräva bland lökarna.
Tips  mottages tacksamt!

Tills dess njuter jag av blomprakten så länge den varar.Fler Vårfavoriter finns här:
http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/

Må så gott!
Pia

9 kommentarer:

 1. Fint med en pallkrage full med tulpaner! Kanske ettåriga Rosenskäror så har du blommor till frosten tar dom:) Fina i bukett också. Jag har just planterat ut små små plantor bland pionerna. Blir perfekt efter deras blomning.
  Trevlig pingsthelg!

  SvaraRadera
 2. Men så fint med så många tulpaner i pallkrage.Tyvärr så har jag inga tips för vad du ska ha sedan.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 3. Skönt att somliga lyckas. Av min samling planterade tulpanlökar kommer en enda upp...
  Trevlig helg!
  Anette

  SvaraRadera
 4. Så fint med tulipaner i pallekarm!

  SvaraRadera
 5. Så fint med så många tulpaner, vilken masseffekt! Du kanske kan så sommarblommor i den. Det finns ju mycket fint att välja på. Atlasblommor, rosenskära och zinnia är ju lätta att så och växer fort. Trevlig helg!
  Titti

  SvaraRadera
 6. Det blev fint, med tulpanerna. Jag drog upp mina tulpaner efter blomning,de fick torka under sommaren, och på hösten satt jag tillbaka dem. De blommar lika fint i år som förra året, annars har de för vana att försvinna hos mig.
  Trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 7. Onekligen väldigt vackert, även om det är förgängligt. Man kan säkert gräva upp lökarna fast jag vet inte om jag skulle vågat. / Britt

  SvaraRadera
 8. Läcker pallkrage just nu men vad ska komma sen? Kanske hosta, de har ju stora blad som kan täcka vissnande tulpaner. Eller kanske fröså sommarblommor, då slipper du gräva bland lökarna :-) Kram Katarina

  SvaraRadera