måndag 3 juli 2017

Helgens loppisfynd

Tog en liten tur till en loppis som har öppet en gång i månaden.
Har varit där några gånger förut och inte kommit tomhänt därifrån.
Denna gång var inget undantag.

Gamla drickaflaskor kan man ju inte få för många av. En som står i en korg har jag ju inte innan.


Rostiga mjölkkannor är ju hur läckert som helst.

Säckakärran hittade jag uppe på en vind i en vrå. När jag, eller rättare sagt mannen, hade baxat ner den för trappen så berättade mannen som sålde att den varit hans morfars. Det gjorde den ännu roligare, när det fanns en historia.
 

Ännu så länge är föremålen inte utplacerade, men det kommer. Jag trodde i och för sig att jag inte hade plats till mer saker men det är klart jag har.

Må så gott!
Pia

3 kommentarer:

 1. Hej Pia! Vad mycket fina loppisfynd det blev. Det är så roligt med loppis och visst är det fantastiskt att någons skräp kan bli en annans skatt. Återvinning när den är som allra bäst. Jag hoppas att du kommer få mycket glädje av dina fina fynd och kanske hinner du med någon mer loppisrunda innan sommaren är slut.
  Tusen tack kära Pia för all värme, glädje och omtanke som du har spridit i mina kommentarfält genom åren. Alltid lika tacksam över att mötas av din signatur och ditt varma hjärta. Tack! Och även om jag nu slutar blogga och lämnar bloggvärlden kommer jag fortsätta kika in här hos dig då och då och se hur du har det och hur din vackra trädgård frodas. Jag önskar dig en härlig sommar tillsammans med nära och kära och allt gott för framtiden.

  Sköt om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åhh! Många fina fynd :) Det var längesen jag hittade något kul på någon loppis tyvärr...men skam den som ger sig!
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 3. Åhh vilka fina fynd och på ett och samma ställe också - ett riktigt kanonloppis du hittat, finns inte så många nu för tiden !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera